Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Ons Team

Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren medewerkers; Hairsense! bewaakt deze kwaliteit door het bieden van opleidingen en goede begeleiding. Alleen zó kunnen wij al 20 jaar onze klanten de kwaliteit bieden die u van ons gewend bent.

Marina

Is onze bedrijfsleidster. Zij is begonnen als leerling en is na vele jaren werken bij Hairsense! uitgegroeid tot een toegewijd en geliefd bedrijfsleidster.

Zij leidt leerlingen op. Naast het creëren van perfecte, moderne en/of draagbare kapsels, vindt Marina het heerlijk als mensen met een goed en tevreden gevoel de salon verlaten. Naast de benodigde kappersdiploma's heeft zij ook haar diploma visagie en nagelstyliste behaald.

Marina werkt op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Corine

Heeft alle diploma's en is daarmee ook allround kapster. Zij behaalde haar diploma's bij het Zadkine College te Rotterdam. Corine is specialist in opsteken, maar natuurlijk doet zij alles even graag, of het nu knippen, kleuren of föhnen is. 

Voor een perfect bruidskapsel moet u bij Corine zijn. Sinds de komst van haar twee dochters werkt Corine op woensdagochtend, vrijdag en zaterdag.

Pauline

Heeft haar kappersopleiding gevolgd aan de Kappers Academie te Rotterdam. Zij is al meer dan 10 jaar enthousiast kapster in het bezit van alle diploma's.

Zij doet het liefst metamorfoses, bijvoorbeeld van lang naar heel kort, een totaal andere kleur, noem maar op.

Pauline werkt op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Angela

Is bij Hairsense! als leerling begonnen en werkt bij ons sinds 1999. In deze tijd heeft zij al haar officiële diploma's behaald.

Angela vindt het leuk als iemand haar volledig de vrije hand geeft om haar creatieve ideeën toe te passen. 

Sinds zij moeder is, werkt Angela op donderdag en zaterdag.