Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Onze zaak

Welkom bij Hairsense!, Waar u voor persoonlijke verzorging alles onder één dak vindt. als dynamische en vooruitdenkende groep van creatieve en betrokken medewerkers, bieden wij onze klanten een uitzonderlijk niveau van diensten, zodat u kunt rekenen op de laatste “look” aangepast aan uw individuele stijl en persoonlijkheid.

Onze vriendelijke kapsters en stylisten bieden u betaalbare kwaliteit en zijn altijd gefocused op het optimaal realiseren van uw wensen. Ervaar ook de Hairsense! kwaliteit.

 
 

Van en door professionals!

Hairsense! kan terugkijken op meer dan 25 jaar ervaring in kwaliteit en originaliteit, maar bovenal een brede kring van tevreden klanten. Het leveren van kwaliteit is een geleidelijk proces, in combinatie met goede creatieve begeleiding en de juiste opleidingen.


Ons team bestaat daarom slechts uit ervaren professionals, die hun kennis en creativiteit geheel in dienst stellen van onze klanten, niet alleen nu maar ook in de toekomst.